About

In 1982 begon ik met schrijven. Ik was toen 28 en ik was een reis aan het plannen van New York naar LA & terug en kwam er al snel achter dat het tot dan toe verdiende geld niet toereikend zou zijn. Sterker nog; ik mocht al blij zijn als ik Wyoming zou halen. In diverse motorbladen had ik al saaie artikelen gelezen van mannen die de reis gemaakt hadden op betrouwbare BMW’s en Honda viercilinders. Honda’s interesseerden me niet en met BMW’s had ik ook niks. Door de States reizen moest je volgens mij op een Harley doen. De Triumphs moesten er uit en ik kocht een kale Harley Electra Glide.

Onder andere vanwege de slechte reputatie van Harleys toentertijd waren er meerdere motorbladen geïnteresseerd en zo kon ik met geleend geld op pad.
Moto73 publiceerde mijn eerste reisverhaal nadat ze sex, drugs en rock ’n roll er uit gecensureerd hadden. Dankzij de artikelen in Moto73 werd ik gevraagd door de Bigtwin redactie. ‚Doe mij maar een maandelijkse column’ antwoordde ik. Dat werd Kabaal Met Kees.
Daarna en tussendoor schreef ik voor Motor, AMK, Revu, Freeway en Playboy NL. Het is het mooist om een goed artikel een paar keer te verkopen en dus kwam mijn werk ook in veel buitenlandse bladen terecht.
Tijdens het maken van deze artikelen zijn er veel motoren en auto’s mishandeld (maar geen dieren en ook geen meisjes van welke leeftijd dan ook): HD leent s’ avonds geen motoren meer uit in Daytona en bij diverse autoverhuurbedrijven in Florida en Californië staan Peter S (‘Vieze Peter’) en mijzelf op de zwarte lijst. Bovendien hebben we de Daytona Beach politiearchieven gehaald.
Als ik goed ga zoeken vind ik waarschijnlijk 400 pagina’s leesvoer en als ik streng selecteer blijft daar iets van de helft van over. Die gaan we in porties van 10 pagina’s maandelijks op deze site zetten. Ik hoop dat u net zo veel plezier beleeft aan het lezen als ik destijds aan het maken.
Share this:

2 Replies to “About”

  1. Leuk Kees.
    Je website heb ik toegevoegd aan mijn startscherm zodat ik het makkelijk terugvind. Ik ga je zeker volgen.
    Groetjes Ineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *