BT-14 November ’87 – sp

BÖS

M’n nieuwe Harley maakt nogal veel geluid, erg gezond geluid weliswaar maar toch wel hard. Dat komt omdat er allerlei snelle spullen op en inzitten en met deze pijpen waar weinig demping in zit loopt ie gewoon het mooist en ook het hardst. Kwam ik kortgeleden een deens dorpje binnengereden alwaar ik mijn zweedse vriendin zou bezoeken dus denk ik, ik trek even een sprint in de straat waar ze woont, dan weet ze dat ik er aan kom en dan kan ze vast een neut voor me inschenken. Whraap – whraaap – whraaaap; nieuw deens record op de kwart mijl. Prachtig, de halve straat hangt uit het raam inclusief de verkering. Staat daar wel plotseling de politie achter me. Waar die vandaan kwamen weet ik niet want ze konden me onmogelijk bijgehouden hebben met de Vølvö. Ze waren heel erg bös; ik mocht niet zo hard rijden en in ieder geval niet zo veel herrie maken ondanks dat het pas half tien was. Was ik deen geweest dan zouden ze mijn uitlaatdempers in beslag nemen waarop ik – thuis & onderweg altijd de leukste – antwoorde dat ie dan nog veel meer lawaai zou maken. Dit incidentje liep gelukkig met een sisser & zonder bekeuring af. Deense vrienden vertelden later dat het niet zo zeer om de herrie ging maar dat politie en overheid bang zijn voor bikers en bikerclubs. Toen moest ik weer even aan een MOTORRIJDERS ACTIE GROEP denken. Te veel herrie is te veel herrie, daar zou zo’n MAG niet veel aan kunnen doen maar als plietsies eenmaal een slachtoffer gevonden hebben willen ze wel eens overijerig worden. Dat gebeurt echt niet alleen in Rambo films. Denk bijvoorbeeld aan Hans Kok. Dus als jij daar in je eentje in de bak zit kunnen ze het je aardig lastig maken. De internationale MAG zou in het beste geval plaatselijk een advocaat kunnen hebben die er voor zorgt dat jouw oponthoud zo kort en aangenaam mogelijk blijft. Lees mijn stukkie in Bigtwin no. 9 er nog een keer op na om te zien wat de bedoeling is. Totnutoe hebben we 5 (!) reakties gehad op het voorstel een MAGoprichtingsvergadering te organiseren. Dat lijkt er dus niet op. Pas als het over blote wijven (wel of nie sexy foto’s in Bigtwin) gaat worden onze lezers wakker en reageren.

Blote wijven

Ik loop al lang met de gedachte rond om eens een stukje over neuken, condooms en aids te schrijven. Per slot van rekening gaat dit tijdschrift over een Lifestyle en dus niet alleen over motorcikkels. Bovendien komen we nog wel eens ergens omdat we zo mobiel zijn. Dan kan het gebeuren dat er een losse wip gemaakt wordt en om te voorkomen dat je daar – in ’t slechtste geval – van dood gaat is het handig als je zo’n ding aantrekt. Nu start er zeer binnenkort een advertentiecampagne waarin verteld wordt dat masseuses, escort girls, versierders en private dancers ze gebruiken. Bikers worden (nog) niet genoemd. Ook komen er affiches waarop gesuggereerd wordt dat allerlei Bekende Nederlanders ze gebruiken. Chriet Titulaer (gebruikt ze, tot ze iets nieuws uitvinden), André Hazes (‘- als hij een beetje verliefd is’), Henk van der Meyden (‘gebruikt ze privé’). Mij is (nog) niks gevraagd. Die moeite kunnen ze zich ook besparen want ik pieker er niet over. Als het allemaal al mocht lukken met zo’n ding aan dan nooit sneller dan drieënhalf uur en zo veel tijd kan en wil ik er over het algemeen niet insteken. Als het ware. Ook ouderwets gezellig beffen en pijpen is er niet meer bij als je zogeheten Safe Sex bedrijft. Dat zal Chriet Titulaer en Erwin Krol (- als ie de bui ziet hangen’) waarschijnlijk een kutzorg zijn maar ik zou het jammer vinden als we die aktiviteiten definitief moesten schrappen van het programma. Van mij mogen ze ze houden, al die rubberzooi. Een sigaretje met filter smaakt me meestal ook niet.

The Boss en Robbie S. (beiden van de vaste redactie) en hun ol’ladies gebruiken ze ook niet en van Hans van Drie (ook één van de ‘vaste jongens’) weten we het ook zeker omdat ie kortgeleden vader geworden is. (Ter compensatie van al die Bekende Nederlanders die het MET doen lever ik u een paar Bekende Nederlandse Bikers die het ZONDER doen). Scooter liet weten ze ook niet te gebruiken maar of we hem helemaal serieus mogen nemen in dit geval betwijfel ik want hij gebruikt zijn regenoverall ook nooit. Feit blijft dat neuken met veel veiliger en verstandiger is, zeker als je regelmatig buiten de deur wipt (“ja, ik dacht zo, ik kom even langswippen’) dus ik raad ze u wel aan maar niet van harte. Ook raad ik u aan te stoppen met roken, drinken en motorrijden (al dan niet met helm) want dat is allemaal ook erg gevaarlijk. Tamelijk ongevaarlijk is het lezen van deze column dus blijf dat vooral doen zodat er toch nog wat te lachen valt in deze barre tijden. Eén troost heb ik voor je: zodra er een geneesmiddel tegen het aids-virus is uitgevonden krijgen we de 2e sexuele revolutie en dan kan het wel eens ontzettend gezellig worden. Zorg dat je erbij bent!


Peter doet het af en toe mét.
Share this: